Welkom op onze website

Laatste Nieuws:
Welkom op de website van BWO lokaal, de partij, afkomstig van de Bond van Wetsovertreders die in 2018 mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in de plaatsen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Vught, Sittard-Geleen. Zoetermeer, Zwolle en Groningen,Arnhem en Alkmaar. Ons doel is uiteindelijk om mee te doen met de 2e kamer verkiezingen.

Ons motto is in ieder geval de mens centraal te stellen. Nederland barst uit haar voegen door regels, de mens staat niet meer centraal dat is landelijk maar ook in de gemeenten. Wij debatteren als we in de raden zitten maar slaan ook met de vuist op tafel als we iets voor elkaar willen krijgen. kortom de mens centraal en op naar de top, de bergen op de achtergrond symboliseren dat, en regels op de 2e plaats want niet ieder mens is hetzelfde. In het partijprogramma gaan wij dieper in wat wij willen verwezenlijken, die komt binnenkort online.


Onze website is nog in de maak maar wij vinden het belangrijk dat u ons alvast kunt bereiken, misschien met leuke ideeën. U kunt onder het kopje contact het contactformulier invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wilt u ons bellen dan kan dat via het nummer 061-4979208.

Om alvast een deel van de sluier op te lichten wij worden een partij die in de raadszaal van zich zal laten horen en zal strijden voor onze idealen. Wij komen op voor wetsovertreders maar ook voor de "gewone" man. Zo vechten wij voor die 1 km boetes, waar het kan in de stad gaat de boetegrens naar 5 km overschrijding. Een geregistreerde waarschuwing vooraf hoort daar ook bij. Mensen die uit de gevangenis komen en hun straf hebben uitgezeten moeten worden opgevangen worden in een opvanghuis. In de steden waar BWO Lokaal zit gaan we de gemeente zover krijgen dat die er komen, zodat ex-gedetineerden niet met een vuilniszakje op straat komen te staan maar kunnen resocialiseren waar de gemeente verantwoordelijk voor is maar die verantwoordelijkheid niet neemt.

Het concept partijprogramma is klaar deze zal nog aangevuld worden per gemeente.

Onze nieuwe flyer is klaar Klik hier voor de nieuwe flyer van BWO Lokaal

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens.